قبولی در آزمون نظام مهندسی

۲ بازديد ۱ نظر

اگر دانشجو یا فارغ التحصیل رشته عمران هستید حتما نام آزمون نظام مهندسی عمران را شنیده‌اید. سازمان نظام مهندسی سازمانی است که وظیفه نظارت بر طراحی و اجرای ساخت‌و و ساز در سراسر کشور را به عهده دارد. دفتر مقررات ملی ساختمان با همکاری سازمان نظام مهندسی و زیر نظر سازمان سنجش کشور، اقدام به برگزاری آزمون نظام مهندسی می‌کنند. آزمون نظام مهندسی یک آزمون تستی است که به صورت کتاب باز برگزار می‌شود. شرط قبولی در این آزمون هم جواب صحیح به 30 تا از 60 سؤال آن است.

آزمون نظام مهندسی برای صدور پروانه اشتغال به کار مهندسی است. این آزمون توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان و زیر نظر سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌شود. در واقع جهت ارتقای پایه‌ها، مهندسان باید دوره‌هایی را در مراکز معرفی شده از طرف سازمان نظام مهندسی، بگذرانند و بعد از گذراندن دوره پایه­‌ها ارتقا پیدا خواهد کرد.

برای قبولی فقط کافیه 60 ساعت وقت بگذاری! 42 ساعت آموزش می‌بینی و 710 سوال از آزمون‌های قبل حل می‌کنیم! بعدش 18 ساعت آزمون‌های جامع می‌زنی! پروانه نظام مهندسی تو مشتته! فقط کافیه بخوای و 2 هفته زمان بگذاری!

در دوره  ازمون نظام مهندسی عمران آکادمی عمران به شما می‌گوییم چطور در مدت زمان کوتاه و با کمترین حجم مطالعه در این آزمون نمره قبولی را به دست آورید. مهندسان با شرکت و قبولی در آزمون نظام مهندسی در رشته و صلاحیت مورد نظر پروانه اشتغال به کار مهندسی پایه سه دریافت کرده و طی شرایطی می‌توانند پایه پروانه خود را ارتقا دهند. دقت کنید پروانه نظام مهندسی به شما صلاحیت اجرا، نظارت و محاسبات ساختمان را می‌دهد. اما با این حال بدون داشتن پروانه نیز می‌توان در حوزه ساختمان سازی فعالیت داشت.

برای اطلاعات بیشتر به سایت آکادمی عمران مراجعه نمایید.

آزمون TCF (تست تشخیصی فرانسوی) یکی از معتبرترین آزمون‌های زبان فرانسه برای افرادی است که به دنبال ثابت کردن مهارت‌های زبانی خود برای مهاجرت، تحصیل یا کار در کشورهای فرانسوی زبان هستند. این آزمون شامل چهار بخش اصلی می‌شود: شنیداری، خواندن، نوشتن و صحبت کردن. هر بخش از آزمون TCF به منظور ارزیابی توانایی‌های زبانی متقاضیان در مواجهه با موقعیت‌های مختلف زبانی طراحی شده است. برای شرکت در این آزمون، داوطلبان باید در مراکز معتبری که این آزمون را برگزار می‌کنند، ثبت نام کنند و هزینه مربوطه را پرداخت نمایند.

 

شرایط آزمون tcf معیارهای مختلفی برای ارزیابی سطح زبانی فراهم می‌کند، از جمله سطوح A1 تا C2 که به ترتیب نشان‌دهنده‌ی مهارت‌های زبانی از سطح مبتدی تا پیشرفته می‌باشند. همچنین، نتایج این آزمون به صورت نمره‌های محاسبه شده بر اساس تعداد پاسخ‌های صحیح در هر بخش و مقایسه آن با معیارهای تعیین شده در هر سطح، اعلام می‌شود. با توجه به شرایط مختلف و نیازهای متقاضیان، آزمون TCF به‌عنوان یک ابزار کاربردی در ارزیابی مهارت‌های زبانی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و به عنوان مدرک معتبری در مسیرهای مختلف تحصیلی و شغلی شناخته می‌شود.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.