آرشیو بهمن ماه 1402

آموزش تخصصی عمران

آموزش ذفتر فنی به مهندسین عمران

۱ بازديد ۰ نظر

حتما تا به حال با یک مهندس دفتر فنی در دفتر مهندسی برخورد داشته‌اید.یکی از کارها و شغل‌هایی که در هر پروژه به آن نیاز داریم، کارشناس و سرپرست دفترفنی است. در پروژه‌های مهم کشور، دفترفنی اهمیت بیشتری دارد اما با توجه به این که خیلی از مهندسان به خوبی شرح وظایف دفترفنی عمران را نمی‌دانند، باعث می‌شود یا در این حوزه کار نکنند یا با شناخت کافی وارد این حوزه نشوند.

برای هر پروژه عمرانی مثل ساخت ساختمان، پل، تونل یا راه به یک سری عوامل فنی نیاز داریم. این عوامل فنی می‌تواند در فاز اجرای کار، طراحی و محاسبات یا دفتر فنی ایفای نقش کنند. برای مثال سرپرست کارگاه، معاون کارگاه و سرپرست اکیپ‌های اجرایی، وظیفه تهیه مصالح و ابزار لازم و دادن راهکار اجرایی برای هر فعالیت را دارند تا در نهایت آن فعالیت با کمک کارگران و مهندسان اجرا شود. 

عوامل مهمی هست که می‌تواند از شما یک مهندس دفترفنی عمران ایده آل بسازد. در شرح وظایف دفتر فنی عمران در تمامی مراحل نکات زیادی هست که باید یاد بگیرید.

این یادگیری‌ها فقط و فقط با تلاش مستمر به دست خواهد آمد و خیلی از این آموزش‌ها باید در تجربه و در عمل به کار بیاید. صفر تا صد دفتر فنی می‌تواند در وقت و هزینه شما صرفه جویی کند و شما را چندین سال به جلو پرتاب کند. پیشنهاد می‌کنیم از این فرصت پیش آمده استفاده کنید و حتما به آموزش دفتر فنی آکادمی عمران سر بزنید.

خدمات تخصصی عمرانی چیست و شامل چه مواردی می شود؟

۱ بازديد ۰ نظر

آکادمی عمران به عنوان برترین مرجع آموزش ساختمان سازی و دفتر فنی کشور، صرفا به کسانی که دنبال متخصص هستند، در 4 حوزه زیر خدمات عمران ارائه می‌دهد:


  • برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی برای سازمان‌ها و ارگان‌های خصوصی و دولتی
  • ساخت ساختمان در قالب قراردادهای مدیریت پیمان و مشارکت در ساخت
  • ارائه خدمات دفتر فنی و امور پیمان
  • مشاوره به سازندگان، مالکین، ارگان‌های خصوصی و دولتی

مجموعه آکادمی عمران برترین مرجع آموزش ساختمان‌سازی و دفتر فنی کشور است که تا پاییز 1402، به بیش از 10 هزار مهندس عمران کمک کرده تا به جایگاه مناسب شغلی و درآمد مطلوب برسند. این مجموعه علاوه بر ارائه برترین آموزش‌های غیر حضوری کشور در این حوزه‌ها، برای شرکت‌های پیمانکاری، مهندسین مشاور، سازمان‌ها و ارگان‌های کارفرمایی نیز دوره‌های حضوری برگزار می‌کند.

دپارتمان دفترفنی و مدیریت ادعا آکادمی عمران با نظارت مهندس علی چمن لاله و متشکل از افراد متخصص و حرفه‌ای در این حوزه، به شرکت‌ها کمک می‌کند تا بتوانند حقوق از دست رفته خود را برگردانند. تا به امروز با تلاش و پشتکار، همگام با بخشنامه‌های روز گام برداشته و توانسته‌ایم نقش مهمی را در جبران خسارت‌ها، اجتناب از هزینه‌های تحمیلی و کسب سودآوری بیشتر برای شرکت‌ها را ایفا کنیم.

تجمیع پلاک چیست؟

۲ بازديد ۰ نظر

تجمیع قطعات همواره مورد توجه شهرداری‌ها بوده به طوری که برای تشویق مالکان، در صورت تجمیع قطعات، تراکم‌های تشویقی به آن‌ها می‌دهند. البته تجمیع پلاک فقط برای شهرداری‌ها مزیت ندارد بلکه برای سازندگان نیز مزایای خوبی را به همراه خواهد داشت.

فرض کنید دو قطعه زمین که هر کدام 150 مترمربع است در کنار یکدیگر قرار گرفته است. در یک قطعه زمین 150 متری نمی‌توان ساختمان خوبی ساخت چرا که متراژ کم باعث محدودیت در ساخت فضاهای استاندارد می‌شود. اما اگر این دو قطعه زمین با هم تجمیع شوند به طوری که به جای ساخت دو ساختمان، در 300 متر مربع یک ساختمان بسازیم، فضای بیشتری خواهیم داشت.

شهرداری از تجمیع قطعات استقبال کرده و مالکان را به این کار تشویق می‌کند به طوری که اگر سازنده‌ای طبق قوانین مربوطه به تجمیع قطعات بپردازد شهرداری 20 درصد تراکم تشویقی برای ساختمان در نظر می‌گیرد.

فرض کنید ساختمانی 5 طبقه با سطح اشغال 60 درصد و در مجموع 300 درصد داریم. درباره ریزه کاری‌های سطح اشغال و محاسبه آن در یک مقاله کامل صحبت کردیم. برای مطالعه آن روی لینک آبی رنگ کلیک کنید. در صورتی که قرار باشد شهرداری تراکم تشویقی مثلا به اندازه 20 درصد به سازنده بدهد یعنی سطح اشغال به جای 300 درصد، 320 درصد خواهد بود.

منظور از تجمیع قطعات این است که چند زمین با هم تجمیع شده و یکپارچه شوند تا زمینی با متراژ بزرگتر برای ساخت ساختمان داشته باشیم. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت آکادمی عمران مراجعه نمایید.

قبولی در آزمون نظام مهندسی

۲ بازديد ۱ نظر

اگر دانشجو یا فارغ التحصیل رشته عمران هستید حتما نام آزمون نظام مهندسی عمران را شنیده‌اید. سازمان نظام مهندسی سازمانی است که وظیفه نظارت بر طراحی و اجرای ساخت‌و و ساز در سراسر کشور را به عهده دارد. دفتر مقررات ملی ساختمان با همکاری سازمان نظام مهندسی و زیر نظر سازمان سنجش کشور، اقدام به برگزاری آزمون نظام مهندسی می‌کنند. آزمون نظام مهندسی یک آزمون تستی است که به صورت کتاب باز برگزار می‌شود. شرط قبولی در این آزمون هم جواب صحیح به 30 تا از 60 سؤال آن است.

آزمون نظام مهندسی برای صدور پروانه اشتغال به کار مهندسی است. این آزمون توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان و زیر نظر سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌شود. در واقع جهت ارتقای پایه‌ها، مهندسان باید دوره‌هایی را در مراکز معرفی شده از طرف سازمان نظام مهندسی، بگذرانند و بعد از گذراندن دوره پایه­‌ها ارتقا پیدا خواهد کرد.

برای قبولی فقط کافیه 60 ساعت وقت بگذاری! 42 ساعت آموزش می‌بینی و 710 سوال از آزمون‌های قبل حل می‌کنیم! بعدش 18 ساعت آزمون‌های جامع می‌زنی! پروانه نظام مهندسی تو مشتته! فقط کافیه بخوای و 2 هفته زمان بگذاری!

در دوره  ازمون نظام مهندسی عمران آکادمی عمران به شما می‌گوییم چطور در مدت زمان کوتاه و با کمترین حجم مطالعه در این آزمون نمره قبولی را به دست آورید. مهندسان با شرکت و قبولی در آزمون نظام مهندسی در رشته و صلاحیت مورد نظر پروانه اشتغال به کار مهندسی پایه سه دریافت کرده و طی شرایطی می‌توانند پایه پروانه خود را ارتقا دهند. دقت کنید پروانه نظام مهندسی به شما صلاحیت اجرا، نظارت و محاسبات ساختمان را می‌دهد. اما با این حال بدون داشتن پروانه نیز می‌توان در حوزه ساختمان سازی فعالیت داشت.

برای اطلاعات بیشتر به سایت آکادمی عمران مراجعه نمایید.